×

lkk

Price: 0 - 100

FORGOT YOUR DETAILS?

Portable TEHNOLINK Load Bank

PTLB(Portable TehnoLink Load Bank)  postavlja visoke standarde sa inteligentnom kontrolom upravljanja, visokim  zaštitnim merama, podesivim korakom opterećenja i vrlo lakom instalacijom. PTLB je ekonomično odlično rešenje za regularna testiranja koje se sprovode u cilju provere rada dizel agregata kao i prilikom kritičnih puštanja u rad istih.

Integrisani TEHNOLINK Load Bank

ITLB(Integrisani TEHNOLINK Load Bank) postavlja visoke standarde sa inteligentnom kontrolom upravljanja, visokim  zaštitnim merama, podesivim korakom opterećenja i vrlo lakom instalacijom. ITLB je ekonomično odlično rešenje za regularna testiranja koje se sprovode u cilju provere rada dizel agregata kao i prilikom kritičnih puštanja u rad istih.

Stacionarni TEHNOLINK Load Bank

STLB(Stacionarni TEHNOLINK Load Bank)  postavlja visoke standarde sa inteligentnom kontrolom upravljanja, visokim  zaštitnim merama, podesivim korakom opterećenja i vrlo lakom instalacijom. STLB je odlično ekonomično rešenje za regularna testiranja koje se sprovode u cilju provere rada dizel agregata kao i prilikom kritičnih puštanja u rad istih.

Kombinovani TEHNOLINK Load Bank

KTLB(Kombinovani  TEHNOLINK Load Bank) postavlja visoke standarde sa inteligentnom kontrolom upravljanja, visokim  zaštitnim merama, podesivim korakom opterećenja i vrlo lakom instalacijom. KTLB je ekonomično odlično rešenje za  testiranja koje se sprovode u cilju provere rada dizel agregata koji napajaju velika industrijska postrojenja.

TOP